Vakantiewoning met openhaard Nederland

Boek hier je vakantiewoning met openhaard in Nederland.

Vakantiehuis met openhaard Nederland huren? Met sauna, bubbelbad of hottub? Wie een wellness huisje met open haard in Nederland zoekt, vindt deze hier. Ook huisjes met jacuzzi en open haard of sfeerhaard en bubbelbad of hottub. Voor een sfeervolle vakantie in Zuid-Limburg, Zeeland, Overijssel, Drenthe of elders in Nederland. Heerlijk ontspannen en genieten bij de open haard. De hond is meestal welkom. Hier vind je de mooiste huisjes met open haard Nederland.

landal vakantiehuis met openhaard banner

Unieke aanbiedingen in Nederland

Wie een huisje met open haard in Nederland zoekt, zit hier goed. Hier vind je altijd de betere aanbiedingen en last minutes.
Of je nu een huisje met open haard Nederland zoekt voor 2, 4, 6 of 8 personen of een gezellige groepsaccommodatie Nederland wilt huren. Voor wat betref je vakantie in Nederland vind je hier een uitgebreid aanbod. Op de vele vakantieparken met huisjes open haard en particulier.

roompot natuurhuisjes met openhaard banner

openhaard even knuffelen

Landal met open haard Nederland

Indien je een gezellig huisje of bungalow met open haard op een aantrekkelijk vakantiepark in Nederland zoekt, kom je vaak bij Landal uit. Je vindt in heel Nederland gezellige vakantieparken van Landal. En, omdat de hond ook meestal welkom is bij Landal, kan je daar genieten va een fijne vakantie met de hond. Wist je overigens dat als je een vakantiehuis met omheinde tuin wilt huren, je ook prima bij Landal terecht kunt? Zelfs honden bungalows met open haard en omheinde tuin. Hier vind je de Landal bungalows met omheinde tuin.

Roompot parken Nederland met openhaard.

Veel Roompot vakantieparken in Nederland hebben een aanbod huisjes en bungalows met open haard. Of je nu een vakantie Nederland aan zee wilt vieren of een vakantie in de bossen, bij Roompot vind je altijd de beste aanbiedingen, ook voor een mindervalide vakantie Nederland, familie vakantie of vakantie met baby. Het is zeker ook mogelijk een last minute huisje Nederland bij Roompot te boekeen.
Zie hier de beschikbare huisjes met open haard bij Roompot

romantisch proosten voor de openhaard

Waarom een vakantiehuis open haard zo aantrekkelijk is.

Een open haard in je vakantiehuis in Nederland, zorgt voor sfeer en een behaaglijke warmte. Ook ideaal als vakantieverblijf in de herfstvakantie, meivakantie of met kerst. Het is ook mogelijk een bungalow met open haard of houtkachel op een bungalowpark in Nederland te huren. Zie bijvoorbeeld de huisjes met open haard bij Summio Parcs. Tip: Ook leuk om een huisje met hottub en jacuzzi te huren. Je kunt ook een huisje met sauna en houtkachel in Nederland huren. Voor een bijzondere sfeer.

In welke provincie wil jij een vakantiewoning met openhaard Nederland huren?

Als je besloten hebt om je vakantie in Nederland te vieren en op zoek te gaan naar een huisje met open haard, is de eerste stap te bepalen waar in Nederland je wilt verblijven. Kies je voor een vakantie aan zee in Nederland dan is Zeeland, Texel of Zuid-Holland een aanrader. Maar een huisje aan zee met open haard in Zandvoort aan Zee huren is ook niet mis. En, het is ook mogelijk een huisje voor 1 persoon te huren met open haard.

Huisje met open haard in het bos huren?

Kies je voor een vakantie Nederland midden in de bossen dan is Gelderland de meest aangewezen provincie. Een vakantiewoning met openhaard in Zuid-Limburg huren, is wat voor wandelaars en fietsers. Je kunt in Nederland alle kanten op. Het huren van een vakantiehuis met sauna en open haard, is altijd een succes. Maar een huisje in het bos huren is ook ontzettend leuk.

openhaard in vakantiehuis

Hond mee op vakantie in Nederland?

Je kunt in veel vakantiehuizen in Nederland je hond meenemen maar in lang niet alle vakantiewoningen is een openhaard aanwezig. De vraag is ook of het verstandig is een vakantiewoning met openhaard Nederland te huren voor een vakantie met de hond. Als de haard een houtkachel is, is er een kans dat er vonken in de woonkamer springen. Zelfs met een vonkenvanger kleven er risico’s aan. Als je een gehoorzame hond hebt, zal een vakantiehuis met open haard geen probleem vormen. Een enthousiaste en jonge hond zal misschien te dicht bij de haard of kachel kunnen komen met alle gevolgen vandien. Voor een vakantie met een jonge, nog speelse hond, is een vakantiewoning met centrale verwarming misschien wel een betere optie.

Vriendenweekend in Nederland vieren en op zoek naar grote vakantiewoning met openhaard?

Er zijn ook grote vakantiewoningen in Nederland met open haard te huur. Als je een grote vakantiewoning Nederland voor een vriendenweekend zoekt, kan je het beste even kijken op de website vakantiehuis 12 personen. Hier vindt je grote vakantiewoningen vanaf 12 personen. Je kunt er ook een grote vakantiewoning Nederland voor 14, 16 of 18 personen met haard huren. Vind hier een 12 persoons vakantiehuis in Nederland.

Watervilla Nederland met openhaard huren?

Een villa in Nederland aan het water huren, is ook een aantrekkelijke optie. Er komen in Nederland steeds meer water vakantieparken die soms de beschikking hebben over een eigen jachthaven of boothelling. Op deze waterparken zijn ook watervilla’s met privé sauna en open haard te huur. Voor een vakantie aan het water in een sfeervolle vakantiewoning. Met name aan de Friese Meren vind je veel vakantieparken met watervilla’s. Als je een watervilla wilt huren, kijk dan eens op de website vakantie watervilla.com

Huisje met open haard voor iedere doelgroep.

Een huisje met open haard is er voor iedereen. Voor een romantisch weekendje weg met zijn twee, voor een familieweekend of uitje met een groep. Voor een vakantie in eigen land vind je bij ons volop mogelijkheden. Zie ook onze huisjes in de natuur. Een vakantiewoning met openhaard Nederland huren kan natuurlijk ook midden in de natuur en zelfs aan het water. Dan combineer je een verblijf in de natuur met de gezelligheid van een open haard.