Zoek hier alle beschikbare vakantiehuizen met open haard:


Zoeken

Vakantiewoning met openhaard Nederland

Boek hier je vakantiewoning met openhaard in Nederland.

Wie een vakantiewoning in Nederland met open haard zoekt, vindt deze hier. Voor een sfeervolle vakantie in Zuid-Limburg, Zeeland, Overijssel, Drenthe of elders in Nederland. Een open haar is je vakantiehuis zorgt voor sfeer en een behaaglijke warmte. Ook ideaal als vakantieverblijf in de herfstvakantie, meivakantie of met kerst. Het is ook mogelijk een bungalow met open haard of houtkachel op een bungalowpark in Nederland te huren. Tip: Ook leuk om een huisje met hottub en jacuzzi te huren. Je kun ook een huisje met sauna en houtkachel huren.

In welke provincie wil jij een vakantiewoning met openhaard Nedeland huren?

Als je besloten hebt om je vakantie in Nederland te vieren en op zoek te gaan naar een huisje met open haard, is de eerste stap te bepalen waar in Nederland je wilt verblijven. Kies je voor een vakantie aan zee in Nederland dan is Zeeland, Texel of Zuid-Holland een aanrader. Maar een huisje aan zee met open haard in Zandvoort aan Zee huren is ook niet mis. Kies je voor een vakantie Nederland midden in de bossen dan is Gelderland de meest aangewezen provincie. Een vakantiewoning met openhaard in Zuid-Limburg huren, is wat voor wandelaars en fietsers. Je kunt in Nederland alle kanten op. Het huren van een vakantiehuis met sauna en open haard, is altijd een succes.

openhaard in vakantiehuis

Hond mee op vakantie in Nederland?

Je kunt in veel vakantiehuizen in Nederland je hond meenemen maar in lang niet alle vakantiewoningen is een openhaard aanwezig. De vraag is ook of het verstandig is een vakantiewoning met openhaard Nederland te huren voor een vakantie met de hond. Als de haard een houtkachel is, is er een kans dat er vonken in de woonkamer springen. Zelfs met een vonkenvanger kleven er risico’s aan. Als je een gehoorzame hond hebt, zal een vakantiehuis met open haard geen probleem vormen. Een enthousiaste en jonge hond zal misschien te dicht bij de haard of kachel kunnen komen met alle gevolgen vandien. Voor een vakantie met een jonge, nog speelse hond, is een vakantiewoning met centrale verwarming misschien wel een betere optie.

Vriendenweekend in Nederland vieren en op zoek naar grote vakantiewoning met openhaard?

Er zijn ook grote vakantiewoningen in Nederland met open haard te huur. Als je een grote vakantiewoning Nederland voor een vriendenweekend zoekt, kan je het beste even kijken op de website vakantiehuis 12 personen. Hier vindt je grote vakantiewoningen vanaf 12 personen. Je kunt er ook een grote vakantiewoning Nederland voor 14, 16 of 18 personen met haard huren. Vind hier een 12 persoons vakantiehuis in Nederland.

Watervilla Nederland met openhaard huren?

Een villa in Nederland aan het water huren, is ook een aantrekkelijke optie. Er komen in Nederland steeds meer water vakantieparken die soms de beschikking hebben over een eigen jachthaven of boothelling. Op deze waterparken zijn ook watervilla’s met privé sauna en open haard te huur. Voor een vakantie aan het water in een sfeervolle vakantiewoning. Met name aan de Friese Meren vind je veel vakantieparken met watervilla’s. Als je een watervilla wilt huren, kijk dan eens op de website vakantie watervilla.com