Vakantiehuisje met hond en open haard

Vind hier een vakantiehuisje met hond en open haard

Op zoek naar een natuurhuisje of vakantiehuisje met hond en open haard? Een huisje met tuin en open haard?
Wie een vakantie met zijn hond wil boeken en op zoek is naar een leuk vakantiehuis met tuin en open haard vindt deze hier. We hebben een groot aanbod honden vakantiehuisjes in Nederland, Ardennen, Belgische Kust en elders in Europa geselecteerd.

landal vakantiehuis met openhaard banner

Vakantiehuisje met hond en open haard Nederland.

Als je een huisje met hond en open haard in Nederland zoekt, zijn de provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe en Zeeland bij de meeste mensen favoriet.

roompot natuurhuisjes met openhaard banner

romantisch huisje met openhaard

Hondenbungalow met open haard.

Je kunt bij ons ook een hondenbungalow met open haard huren, bijvoorbeeld via Landal honden vakanties, of een chalet met hond en houtkachel. Zie onze aanbiedingen en last minutes in Nederland en België.

  Hoeveel honden zijn er welkom?

  Bij ieder vakantiehuisje met hond en open haard op deze website staat hoeveel honden er toegelaten worden. Bij het ene vakantiehuisje is dat 2 honden, bij een ander 3 honden of zelfs 4. Soms betaal je per hond een vergoeding per nacht.

  vakantiehuis met sauna en hond

  Als je een goedkoop vakantiehuisje met open haard zoekt voor een vakantie of weekendje weg met de hond, is het zaak een vakantiehuisje te huren waarbij het verblijf van honden gratis is. Zeker als je een 2 persoons huisje met open haard huurt voor een romantisch weekendje weg, betaal je al genoeg.

  Natuurhuisje met open haard huren waar honden toegelaten worden

  Een natuurhuisje vind je midden in de natuur. Er zijn natuurhuisjes met hond en open haard in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Italië en heel Europa. Nagenoeg alle Natuurhuisjes zijn vrijstaand en hebben een grote en besloten tuin. Sommige vakantiehuisjes in de natuur hebben een volledig besloten tuin, houtkachel en ligbad. Ideaal als je tijdens je vakantie met hond wilt relaxen en je hond even in de tuin wilt laten.

  gezellig borrelen met de hond voor de open haard

  Niet alle honden zijn geschikt voor verblijf in een huisje met open haard

  Een waarschuwing is misschien wel op zijn plaats want een brandend vuur waar warme delen vanaf kunnen spatten brengen risico’s voor zich mee. Zeker voor een vakantie met hond of baby, peuter of kleuter. Informeer altijd of er een goede vonkenvanger voor de open haard aanwezig is. Een hond die een zenuwachtig karakter heeft, kan bang zijn voor het vuur en geluid. Of jouw hond geschikt is voor het huren van een vakantiehuisje met hond en open haard moet je zelf ervaren. Wij bieden zo ie zo de mooiste vakantiehuisjes met hond aan. Ook als je een watervilla met open haard zoekt, zijn er mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat een vakantie aan het water voor- en nadelen biedt.