Vakantiehuis open haard voor herfstvakantie

Boek nu je vakantiehuis open haard voor de herfstvakantie

De herfstvakantie is dé periode om er even tussen uit te gaan. En wat is er dan fijner om een huisje in het bos te huren en te genieten van een knapperend vuur in de open haard. Boek hier een huisje in het bos met open haard

Wanneer is de herfstvakantie?

In Nederland is de herfstvakantie in 2021 van 16 oktober tot en met 31 oktober. Het is afhankelijk van de regio waar je in zit wanneer jij een huisje met open haard in deze vakantie in oktober kunt boeken. In Regio Noord en Midden wordt de herfstvakantie gevierd van 16 tot en met 24 oktober, in de regio Zuid van 23 tot en met 31 oktober. Door deze vakantie spreiding gaat niet iedereen in Nederland tegelijkertijd op vakantie en zijn alle accommodaties niet direct volgeboekt. Het zorgt ook voor minder filedrukte op de Nederlandse wegen.

Herfstvakantie in België

In België is de periode van de herfstvakantie 2021 bepaald op 1 november tot en met 7 november. Dat is dus een week later dan die in Zuid-Nederland. De herfstvakantie 2022, 2023 en 2024 zal in België en Nederland weer op andere data vallen.
Vind hier een huisje met open haard België

Huisje met open haard én privé sauna huren

Een huisje met open haard huren, is al geweldig. Een huisje met privé sauna en open haard huren, nog fijner. Je kunt via deze site snel huisjes vinden met privé sauna én open haard. Sommige van deze romantische vakantiehuisjes in het bos of aan zee hebben ook nog een ligbad, stoomdouche of jacuzzi in de tuin. Laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod wellness huisjes. Je vindt deze in zowel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Een weekendje Duitsland boeken en verblijven in een huisje in het Zwarte Woud is wellicht ook een aantrekkelijk idee.

Particulier huisje met open haard in herfstvakantie boeken?

Bij de keuze van het boeken van een vakantiehuisje zijn een aantal zaken belangrijk. Eén daarvan is hoe belangrijk je privacy vindt. Een maximale privacy vind je vaker bij particuliere huisjes dan op de vakantieparken. Tegelijkertijd, op de grotere vakantieparken vind je voorzieningen zoals restaurant, tennisbaan, zwembad en speeltuin. Als je een huisje met haard, allesbrander of houtkachel wilt boeken en je bent op zoek naar rust en optimale privacy, kies dan een particuliere vakantiewoning. Ben je juist op zoek naar een omgeving waar veel te doen is, huur dan een bungalow met open haard bij een groot vakantiepark. Net name Landal Greenparks en Roompot zijn dan van harte aan te bevelen.

Vakantieparken in de bossen wandelen in het bos

De hond mag natuurlijk ook mee

Een weekendje met hond in de herfstvakantie boeken? Je hond mag ook mee. Je hebt naast de mogelijkheden van een vakantiepark met hond of particulier huisje in de bossen ook de optie een hotel met hond te boeken. Tip, boek een hotel met hond in Drenthe Daar vind je de meest huisdiervriendelijke hotels van Nederland. Kijk bijvoorbeeld eens naar een weekend met honden Drenthe en verblijf in Hotel Westerburcht. In dit hotel Drenthe zijn honden echt welkom. Je kunt in dit hotel ook heerlijk onthaasten want naast het hotel ligt een wellness centrum met sauna.

Op een last minute aanbieding wachten?

Als je er in de herfstvakantie een paar dagen tussen uit wilt, is het verleidelijk te wachten op een last minute aanbieding. Een waarschuwing is hierbij wel op zijn plaats. Omdat steeds meer mensen hun vakantie in eigen land vieren en accommodaties in het bos met sfeerhaard, houtkachel of allesbrander zéér gewild zijn, is de kans dat de leukste vakantiehuisjes, vakantieparken en hotels het eerste geboekt worden. Er is dus een kans dat in augustus alle leuke huisjes, bungalows en hotels al voor oktober volgeboekt zijn. Je kunt dus wachten op een interessante last minute aanbieding maar als je alleen maar genoegen neemt met de allerleukste accommodaties, kan je beter o vroeg mogelijk je vakantie boeken. Dat geldt niet alleen voor de herfstvakantie maar ook voor de meivakantie, zomervakantie en alle andere vakanties.