Vakantiehuis open haard in Frankrijk

Boek hier een vakantiehuis open haard in Frankrijk.

Wie een romantische vakantie Frankrijk wil boeken en op zoek is naar een sfeervolle gîte, boerderij of vakantiewoning, kiest voor een vakantiehuis open haard in Frankrijk. Of je nu een vakantie in Zuid-Frankrijk wil vieren of in Bretagne of Normandië in Frankrijk vin je veel gîtes, vakantieboerderijen en vakantiehuizen met open haard, houtkachel of sfeerhaard. Je kunt ook een natuurhuisje met open haard in Frankrijk huren.

landal vakantiehuis met openhaard banner


Romantisch vakantiehuis Frankrijk 2 personen

Voor een romantische vakantie Frankrijk met twee, huur je een vakantiehuisje Frankrijk aan zee of in het bos. Het is mogelijk een 2 persoons vakantiehuisje met open haard in Zuid-Frankrijk te huren maar gebieden zoals de Loire en Elzas lenen zich zeker ook voor een romantische vakantie met zijn twee. In heel Frankrijk zijn 2 persoons vakantiehuisjes met houtkachel of open haard te huur. Je huurt al een vakantiehuisje in Frankrijk voor 2 personen vanaf 200 euro per week.

roompot natuurhuisjes met openhaard banner

brandend openhaard hout

Vakantiehuis met open haard en privé sauna in Frankrijk huren

Wie een wellness vakantie Frankrijk wil boeken en wil genieten van de gezelligheid van een open haard, boekt een vakantiehuis of villa Frankrijk met haard en privé sauna. Via deze site kan je een 2, 4 of 6 persoons vakantiehuis Frankrijk met eigen sauna huren maar voor groepen van 8, 10, 12 of 14 personen zijn er ook volop mogelijkheden. Je kunt ook een wellness huisje in Zuid-Frankrijk huren met sauna, jacuzzi en gebruik van een zwembad. Je kunt ook een last minute vakantiehuis met open haard in Frankrijk huren.


Met de auto op vakantie naar Frankrijk

De meeste mensen die een vakantiehuis met open haard in Frankrijk huren, kiezen voor vervoer met de eigen auto. Een autovakantie Frankrijk biedt vele voordelen. Je kunt veel bagage meenemen en wel 4 tot 7 personen. Als je een bestelbusje, camper of caravan hebt, heb je zelfs nog meer mogelijkheden. En met de auto kom je op plekken waar je met openbaar vervoer niet kunt komen. Kortom een autovakantie Frankrijk biedt vele voordelen. Ook als je een vakantiehuisje open haard Frankrijk met huisdier hebt geboekt.

vakantiehuis met openhaard en sauna

Met de trein naar je vakantieadres in Frankrijk

Als je vakantieadres Frankrijk goed met openbaar vervoer bereikbaar is, is een treinvakantie Frankrijk ook zeker denkbaar. Frankrijk heeft een goed spoorwegennet en je kunt zelfs met de trein naar Zuid-Frankrijk afreizen. Op de website trein tickets vind je meer informatie. Daar vind je ook internationale treinplanners.

Groepsaccommodatie met open haard in Frankrijk huren

Met een grote groep een vakantie Frankrijk boeken? Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie Frankrijk met open haard te boeken. Je kunt hier groepsaccommodaties in Frankrijk boeken voor grote groepen tot wel 50 personen. Als je een grote groepsaccommodatie Frankrijk boekt, boek dan een groepsverblijf met 2 woonkamers en tenminste 8 a 9 slaapkamers. Het zou leuk zijn als beide woonkamers een open haard, houtkachel of allesbrander hebben want ook met een grote groep is een kachel met echt vuur gezellig. Als je in de herfst of voorjaar een vakantie met een grote groep in Frankrijk boekt, is een houtkachel ideaal. Zeker met een groepsaccommodatie in de bossen, heb je bijna altijd de beschikking over droog hout. Ook leuk voor een kampvuur in de tuin.