Vakantiehuis met open haard Ardennen

Huur een vakantiehuis met open haard in de Ardennen.

Huisje met open haard Ardennen huren? De Ardennen zijn het vakantie gebied voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Maar ook sporters, romantici en honden vrienden boeken graag hun vakantie of weekendje weg in de Ardennen. Tijd om maar een vakantiehuis of chalet Ardennen met open haard te zoeken. Op deze site vind je de mooiste villa’s, bungalows, vakantiehuisjes en chalets van de hele Ardennen. Ook met hottub, privé sauna of ligbad.

landal vakantiehuis met openhaard banner

Goedkoop vakantiehuisje open haard Ardennen huren

In deze tijd vol onzekerheden wil je niet te veel voor je vakantiehuis Ardennen betalen, ook niet als er in het huis een open haard, sauna of hottub zit. We hebben daarom ook een selectie gemaakt van goedkope vakantiehuisjes Ardennen met open haard, zowel voor 2, 4 of 6 personen als voor groepen groter dan 6 of 8 personen. Je kunt dus ook een huisje Ardennen huren voor 2 personen. Je boekt al een goedkoop vakantiehuis met open haard in de Ardennen vanaf 200 euro voor een weekend en 300 euro per week. In het hoogseizoen en rond Pasen en kerstmis liggen de minimum prijzen wat hoger. Hier kan je een 12 persoons vakantiehuis met open haard huren.

roompot natuurhuisjes met openhaard banner


romantisch proosten voor de openhaard

Romantisch weekendje weg Ardennen

Een romantisch weekend weg met zijn twee in de Ardennen boeken? Kies voor een hotel met arrangement of een vakantiehuisje Ardennen met open haard. s’avonds met een glaasje wijn voor de haard of kachel zitten, is echt genieten. Hapje erbij en zelf de houtblokken op het haardvuur gooien. Ook een leuk idee om een zo een romantisch vakantiehuisje Ardennen mer kerstmis te boeken of met Oud en Nieuw.


Vakantie met kinderen in de Ardennen.

Als je met je kinderen een vakantie Ardennen wilt boeken, is het wellicht een minder goed idee om een huisje of bungalow met open haard of houtkachel in de bossen te huren. Huur hier een huisje in het bos met open haard. Kinderen tot 12 jaar kennen de gevaren van brandend hout en vuur nog niet zo goed. Als je kinderen ouder dan 12 jaar zijn daarentegen, is een vakantiehuisje Ardennen met open haard extra leuk. Zeker als je met de kids het bos in gaat om aanmaak hout te sprokkelen.


moeder met dochter voor de open haard

Vakantiehuis met privé sauna en open haard in Ardennen huren

Voor een wellness beleving tijdens je vakantie Ardennen, kies je voor een huisje met privé sauna en open haard. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuisje met open haard en sauna in de Hoge Ardennen of Vlaamse Ardennen. Of kies voor een villa in de Ardennen met jacuzzi en sfeerhaard. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om van een vakantie Ardennen te kunnen genieten, ook in een huisje met sauna.