Vakantiehuis met open haard 12 personen

Als je een vakantiehuis met open haard voor 12 personen zoekt.

Wie een groot vakantiehuis met open haard, houtkachel of sfeerhaard zoekt, zit hier goed. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van de mooiste 12 persoons vakantiehuizen met open haard. Voor een chalet Ardennen 12 personen met houtkachel of een luxe vakantiehuis met open haard in Nederland, Belgische Kust, Frankrijk, Duitsland of Oostenrijk. Een vakantiewoning met open haard geeft méér warmte en meer sfeer.

landal vakantiehuis met openhaard banner


Vakantiehuis met open haard 12 personen Ardennen

Veel mensen boeken hun vakantie in de Vlaamse Ardennen maar de Belgische Ardennen in het algemeen zijn ook zéér gewild. Indien je een 12 persoons vakantiehuis met open haard in de Ardennen zoekt, kan je hier kiezen uit meer dan 100 sfeervolle vakantiehuizen, villa’s en chalets. Je kunt ook een 10, 12 of 14 persoons vakantiehuis Ardennen huren met open haard, privé sauna en hottub. Ook heerlijk voor een weekendje weg met familie of vrienden.

roompot natuurhuisjes met openhaard banner


12 persoons vakantiehuis met open haard in Nederland huren

Op zoek naar een groot vakantiehuis met open haard in Nederland? Bijvoorbeeld een familieweekend accommodatie met open haard in de omgeving van Nijmegen, de Veluwe of Drenthe? In heel Nederland vind je grote vakantiehuizen met open haarden. Je kunt bij ons zoeken op alle denkbare thema’s en het aantal slaapkamers selecteren. Boek bijvoorbeeld een bungalow 12 personen met 7 slaapkamers en open haard in Overijssel of een luxe villa aan zee in Zuid-Holland. In iedere provincie vind je grote vakantiehuizen Nederland met openhaard.

openhaard in vakantiehuis

Méér manieren om de sfeer in je grote vakantiehuis te verhogen

Veel mensen huren een accommodatie met open haard omdat dit zoveel gezelliger en sfeervoller is dan centrale verwarming. Er zijn meer manieren om de gezelligheid en sfeer in een vakantiewoning te verhogen. Zet bijvoorbeeld een bloemetje of plant op tafel of steek eens wierook af.

s ‘avonds wat kaarsjes aansteken is altijd een goed idee. Maar ook een wijntje bij het eten, een sfeervol muziekje met piano of gitaar, het helpt allemaal om het met elkaar gezelliger te hebben. Tenslotte gaat het bij een vakantie met een groep maar om één ding, gezelligheid. Samen maaltijden bereiden, in de tuin jeu de boules spelen, het zijn enkele ingrediënten welke een weekendje weg zeker leuker maken.
Je vindt hier alle beschikbare vakantiehuizen met open haard.