Huisje met open haard en sauna

Boek hier een huisje met open haard en sauna.

Vakantiehuisjes met sauna en open haard zijn bijzonder aantrekkelijk. Het zijn ideale huisjes om te relaxen. Op deze site hebben wij de mooiste huisje met open haard en sauna voor je geselecteerd. Zowel vakantiehuizen binnen als buiten Nederland.

landal vakantiehuis met openhaard banner

Zo kan je bijvoorbeeld ook een huisje met open haard en sauna in Finland, Denemarken, Noorwegen of Zweden huren. Maar een huisje met sauna en houtkachel huren in België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg is ook mogelijk. Je vindt hier altijd de beste aanbiedingen en last minute vakantie deals.

Een huisje met sauna, open haard en hottub boeken.

Als je nog meer comfort en wellness wilt, moet je eens kijken of er een vakantiehuisje met haard, sauna en hottub beschikbaar is. De hottub kan zich in het huisje of bungalow bevinden of in de tuin zijn. De meeste mensen prefereren een hottub of jacuzzi in de tuin boven een binnen jacuzzi of ligbad. Dat komt met name omdat er tussen het water en de buitentemperatuur een groot verschil zit dit een extra behaaglijk gevoel oplevert.

roompot natuurhuisjes met openhaard banner


vakantiehuis met openhaard en sauna

Een mindervalide huisje met open haard en sauna huren

Wie een fysieke beperking heeft of mindervalide is, moet een aangepast vakantiehuisje huren. Dit type vakantiehuisjes heeft meestal een aangepast toilet, inloopdouche, aangepaste keuken met verlaagd aanrechtblad en ander mindervalide voorzieningen. Een open haar en sauna zijn dan een welkome aanvulling. Wel is er aandacht nodig voor de bereikbaarheid van de sauna met een rolstoel. Als de sauna zich in het aangepaste vakantiehuisje bevindt zal er meestal geen probleem zijn. Als er een aparte wellness ruimte is, soms wel. Let bij het boeken van een aangepast huisje met sauna en open haard ook op de rolstoelvriendelijkheid van de vakantiewoning en de beschikking over een privé parkeerplaats.

Een groepsaccommodatie met open haard en sauna huren

Grote groepen kunnen het beste een groepsaccommodatie huren. Ook binnen de categorie grote vakantiehuizen heb je vele mogelijkheden en varianten. Zo kun je bijvoorbeeld een grote groepsaccommodatie met zwembad, sauna en open haard huren of een familie weekend vakantiehuis met haard en jacuzzi. Een last minute behoort ook tot de mogelijkheden. Voor diegenen die een gezellige groepsaccommodatie voor een familieweekend zoeken, een groepsaccommodatie met open haard is zeker aan te bevelen.

Een familieweekend accommodatie met binnen zwembad, sauna en jacuzzi is helemaal een sprookje. Je kunt in het kader van een familieweekend ook een bungalow met open haard en sauna huren. Gezellig en sfeervol.