Goedkoop huisje huren met open haard

Hier kan je een goedkoop huisje huren met open haard of houtkachel.

Wie op zoek is naar een goedkope vakantiewoning met open haard, vindt deze op de enige website met 100 % aanbod “open haard”. Je vindt bij ons niet alleen luxe vakantiehuisjes met open haard, jacuzzi en privé sauna maar ook goedkope huisjes met open haard.

landal vakantiehuis met openhaard banner

Zo huur je al voor minder dan 300 euro een natuurhuisje met haard en voor minder dan 250 euro een bungalow met open haard. Omdat goedkope vakantiehuisjes in Nederland en België niet voor het oprapen liggen, vind je dagelijks bij ons de laatste aanbiedingen. Ook voor een goedkoop huisje met open haard aan zee

romantisch proosten voor de openhaard

roompot natuurhuisjes met openhaard banner

Goedkoop huisje huren met open haard voor 2 personen.

De meeste vakantiehuisjes met haard zijn ingericht voor 2, 4 of 6 personen. Grotere vakantiehuizen zijn meestal niet echt goedkoop. Als je een 2 persoons huisje wil huren met natuurlijke haard, kijk dan ook bij het aanbod voor 4 personen. Het prijsverschil tussen een 2 persoons en 4 persoons huisje is soms maar enkele tientjes. Je hebt echter in een vakantiewoning voor 4 personen veel meer ruimte dan in een huisje voor twee.

Een open haard zorgt voor sfeer en warmte.

Het aantrekkelijke van een open haard op hout gestookt is, dat deze een behaaglijke warmte en fijne sfeer biedt. Rond een open haard zitten is iets voor romantici maar ook voor gezinnen met kinderen. Uiteraard zorgt een mooie schouw voor extra sfeer. Zeker als het buiten al donker is en binnen branden ook wat kaarsjes is een huisje met haard goud waard.

openhaard in vakantiehuis

Ook veel bungalows op vakantieparken hebben een open sfeerhaard.

CenterParcs is er onder andere groot mee geworden, goedkope huisjes in het bos met open haard. Als je een goedkope bungalow met kachel of haard zoekt, kijk dan zeker eens bij de aanbiedingen van Center Parcs. Je vindt er volop sfeervolle vakantiebungalows. Ook voor een bungalow met hottub, ligbad, sauna of andere wellness voorziening moet je bij Center Parcs of Landal zijn. Ze bieden altijd waar voor je geld en je kunt er zeker een goedkope bungalow met open haard vinden.